Top laatste Vijf vacatures zoeken Stedelijk nieuwsWegens De Rietschans zijn wij op speurtocht tot beleven en enthousiaste medewerker bediening betreffende passie wegens dit werkzaamheid en ons echt idee wegens gastvrijheid. Taken en verantwoordelijkheden

Wij bestaan op zoek naar heuse horeca tijgers welke samen betreffende het er ons formidabel feest betreffende wil maken in één van een meerdere bars.

Voor een inlener van WerkCentrale die een Europese distributie regelt voor hoofdhaar client. Dit betreft de inkomende goederen opslaan, verzamelen over orders, aanvullende logistieke werkzaamheden en dit verzendklaar vervaardigen aangaande de orders. Wegens deze client wordt een 24/5 operatie gedraaid.

Heb je aantoonbare horecaervaring en lijkt het jouw opwindend om in een jong, klein en knus team te werken? Mail dan jouw CV naar meer info@grandcafedebastille.nl of lever hem in aan een bar

Dit gezelligste studentencafé over Groningen kan zijn op zoek naar versterkingen vanwege hoofdhaar team! Ben je:

Begeleider dagbesteding in Schijndel Weet je betreffende jouw geestdrift en humor cliënten te bevorderen tot ons fijne en zinvolle dagbesteding? Wat ga jouw verrichten? Als begeleider draag je binnen een dagbesteding zorg vanwege een...

De 3 Gezusters zoekt persoon die borden hoog mag behouden! Wat heb je: - Zin teneinde een horeca te (leren) werken - Frisse representatieve uitstraling en houding - Ons team mentaliteit en flexibele instelling Hetgeen krijg je: - Flexibele uren en iedere week uitbetaald - Leuk, divers team en uitstekende werksfeer - Mogelijkheid tot doorgroei tot medewerker bediening Het ga je doen: Buiten je komen de drankjes en gerechten niet op tafel, hetgeen betekend dat je ons erg belangrijke baan hebt! Je zorgt voor dit schoon- en netjes behouden betreffende een tafels en het eethuisje. Jij loopt aangenaam enorm de zaak door met de keuken en een bar tot een gasten. Jij serveert een gerechten en zorgt ook wederom dat deze, als een gasten klaar bestaan, tevens wederom netjes weggehaald worden. Je leert al die gerechten kennen en brengt ze betreffende een glimlach tot tafel. Ons lach kan zijn ingewikkeld betreffende je gelaat te vegen en dat ontdekken de gasten zo leuk met je! Heb je de passende instelling, doch nog niet eerder betreffende ons dienblad gelopen of gewerkt in de horeca?

In die functie ben je op jouw werkdagen aan de gang met onze gasten, jouw adviseerd een gasten over wijnkeuzes, vervaardigd de leukste en allerlekkerste koffie’s vanwege hen en serveert en adviseert hen over de gerechten welke uit de keuken komen!

- Ons teamplayer die anderen beseft te motiveren. Jouw denkt in oplossingen en mag goed omgaan met druk.

Stage: Studenten welke stage wensen lopen voor ons kunnen hun motivatie en curriculum vitae sturen tot leestip@provinciegroningen.nl.

Lijkt het jouw leuk teneinde tezamen met het Eetcafé Veenomenaal tot een succes te vervaardigen, verzend dan jouw motivatie en click here to read C.V. via mail ofwel post naar:

Mits medewerker bediening maak je tezamen betreffende jouw collega’s een verwachtingen en wensen van de gasten waar. Jij zorgt ervoor dat het een gasten met niks ontbreekt. Ons bestelling opnemen en uitserveren, de menukaart toelichten en gasten adviseren over verschillende gerechten en ons bijpassend drankje.

Verlangen is je solliciteren op die functie? Verzend dan ons email betreffende je CV en motivatiebrief. Jouw krijgt met ons zo snel geoorloofd te beluisteren of we jouw uitnodigen voor een gesprek. soliciteren@tasteandflavor.nl

Tezamen betreffende het team zorg jouw ervoor dat de gasten optimaal culinair kunnen plezier hebben, waarbij capaciteit, snelheid & plezier kernwoorden bestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *